Цени и доставка

 

Цени

Цените на всички продукти в сайта ВКЛЮЧВАТ и стойността на доставката им. За поръчка на конкретен продукт, моля, пишете ни на e-mail: rabotilnica@bamboo.bg или ни се обадете на посочените тел.номера. Поръчката и заплащането могат да бъдат извършени и чрез Paypal.

Доставка

Можете  да поръчате всеки един продукт от сайта, като ни пишете на e-mail: rabotilnica@bamboo.bg или ни се обадите на посочените тел.номера

Част от продуктите имаме в наличност, а останалите изработваме при конкретна заявка, като срокът за изработка зависи от конкретната поръчка, но обикновено е от  1 до 3 работни дни.

Продуктите изпращаме, старателно и надеждно опаковани, по куриер, който Вие изберете (обикновено  работим с Еконт , а стандартната доставка е в рамките на 24 часа, за цялата страна). Пратката може да бъде доставена на посочен от Вас адрес или до офис на куриерската фирма, откъдето Вие можете да я вземете в удобно за Вас време, съобразено с работното време на съответния офис. Плащането става с наложен платеж, освен ако не е предварително заплатено чрез PayPal.

Разходите по транспорта са за наша сметка, като услугата се извършва от куриерската служба.

В случай, че сте избрали опцията Предварителен преглед и тест при ползването на куриерската услуга, ще имате възможност да прегледате и тествате поръчания продукт, в момента на получаването и ако той не ви удовлетворява, да го върнете на куриера, без да го заплащате.